Huisarts in opleiding

In onze praktijk worden artsen opgeleid tot huisarts. Dokter Van Dongen en dokter Van Putten zijn huisartsopleiders. Een huisarts in opleiding is afgestudeerd als arts en is bevoegd om zelfstandig medische problemen te beoordelen en te behandelen. Natuurlijk kan de huisarts in opleiding altijd overleggen met uw eigen huisarts als er twijfel is.

Een huisarts in opleiding blijft gedurende een jaar in de praktijk. Deze arts heeft eigen spreekuren. De assistente kan u dan ook een afspraak aanbieden bij de huisarts in opleiding. Indien u daar bezwaar tegen heeft kunt u dat aangeven zodat een afspraak gegeven kan worden bij uw eigen huisarts.

Vanaf 1 september 2016 is mevrouw van Es als huisarts in opleiding in de praktijk. Zij volgt de opleiding vanuit de Universiteit van Maastricht en zit in het eerste jaar van de driejarige huisartsopleiding. Haar opleider is dokter van Dongen.

Dokter van Es stelt zich graag aan u voor:

Beste allemaal,

Mijn naam is Samantha van Es en ik zal het komende jaar in opleiding zijn tot huisarts in de praktijk van Dr. van Dongen en Dr. van Eijck. Op maandag, dinsdag om de week, woensdag en vrijdag, zal ik zelfstandig spreekuur doen.

Nadat ik in 2013 mijn studie geneeskunde in Rotterdam heb afgerond, ben ik 2,5 jaar werkzaam geweest in het ziekenhuis op de Interne geneeskunde en gynaecologie. Hierna heb ik de keuze gemaakt om huisarts te worden en ben ik per 1 september gestart met de opleiding tot huisarts vanuit de Universiteit Maastricht.

Samen met mijn man woon ik in Rotterdam. In mijn vrije tijd doe ik graag aan hardlopen en houd ik van gezellig samenzijn met familie en vrienden. Misschien ontmoeten we elkaar in de spreekkamer.

groeten,

Samantha van Es.