Huisarts in opleiding

In onze praktijk worden artsen opgeleid tot huisarts. Dokter Van Dongen en dokter Van Putten zijn huisartsopleiders. Een huisarts in opleiding is afgestudeerd als arts en is bevoegd om zelfstandig medische problemen te beoordelen en te behandelen. Natuurlijk kan de huisarts in opleiding altijd overleggen de huisarts als er twijfel is.

Een huisarts in opleiding blijft gedurende een jaar in de praktijk. Deze arts heeft eigen spreekuren. De assistente kan u dan ook een afspraak aanbieden bij de huisarts in opleiding. Indien u daar bezwaar tegen heeft kunt u dat aangeven zodat een afspraak gegeven kan worden bij uw eigen huisarts.

Vanaf 1 september 2018 is er weer een nieuwe huisarts in opleiding bij ons. Zij blijft een jaar in de praktijk, ze is er meestal op maandag, woensdag en vrijdag.

Huisarts in opleiding  Judith Verhagen.

AIOS Judith Verhagen

 Aangenaam kennis te maken! Ik ben huisarts in opleiding vanuit de Universiteit Maastricht en zit in het eerste jaar. Mijn geneeskunde opleiding heb ik in Rotterdam gedaan. Na mijn basisopleiding tot arts, ben ik in verschillende vakgebieden werkzaam geweest, namelijk  gynaecologie, kinder- en jeugdpsychiatrie en cardiologie. Als kind wist is al dat ik huisarts wilde worden. Het mooie aan het vak is om een langdurige band op te bouwen met de patienten en mij te bekwamen in veel verschillende soorten klachten. Tot ziens in de praktijk.