Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Spreekuur Kleine kwalen bij assistente


Assistentes Cindy en Sylvia hebben de opleiding "spreekuurondersteuning huisartsen" met goed gevolg doorlopen. Zijn zien zelf patiënten op hun spreekuur in de behandelkamer en vragen de huisartsen er zo nodig bij. Voor de mogelijke kwalen die zij kunnen beoordelen, lees verder.
Lees verder »

Uw afspraak niet nakomen...


Helaas komt het steeds vaker voor dat patienten wel een afspraak maken bij huisarts, praktijkondersteuner of assistente, maar deze niet nakomen. Dit is erg vervelend, omdat andere patienten, die ook graag een afspraak hadden willen maken, niet terecht kunnen bij een vol spreekuur.
Lees verder »

Uw huisartsenpraktijk gaat digitaal!


Huisartsenpraktijk Dalem is voortaan ook online bereikbaar voor het maken van afspraken, E-consult, herhaling van medicatie en inzage in uw eigen medisch dossier. Uw huisarts werkt met een Digitale Patiëntenomgeving, dit is een patiëntportaal waarmee u gezondheidszaken zelf online kunt regelen. In de Digitale Patiëntenomgeving kunt u een: •Afspraak maken in de webagenda van uw huisarts Bekijk de lege plekken in de agenda van uw huisarts en plan een afspraak op het moment dat het u uitkomt. •Herhaalrecepten bestellen Vraag recepten direct uit uw medicatielijst aan en stel een herinnering in voor wanneer u uw medicatie opnieuw nodig heeft. •Vraag stellen via het e-Consult Stel een minder dringende vraag en krijg per mail antwoord. De Digitale Patiëntenomgeving maakt gebruik van een veilig, besloten netwerk. Als u hier gebruik van wilt maken, hoeft u zich slechts eenmaal te registreren. Na registratie ontvangt u per sms of mail een bevestigingscode. Deze code dient u online in te voeren en is een extra beveiliging van uw persoonlijke medische gegevens. U dient zich voor elke service apart aan te melden.
Lees verder »

Keuzetabel bij diabetes type 2


Soms blijft de bloedsuiker te hoog als u tabletten metformine en gliclazide slikt. Dan bespreekt u met uw huisarts de mogelijkheden. Een keuzetabel kan hierbij helpen.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten