Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Soms beperkte Online afspraken


Beste patiënt, vanwege de aanhoudend drukke spreekuren zijn de online afspraken deels ingeperkt. Om in zulke periodes toch zo goed mogelijk alle mensen te helpen die zorg nodig hebben op dezelfde dag, worden een aantal afspraken pas geplan...
Lees verder »

Uw huisartsenpraktijk gaat digitaal!


Huisartsenpraktijk Dalem is voortaan ook online bereikbaar voor het maken van afspraken, E-consult, herhaling van medicatie en inzage in uw eigen medisch dossier. Uw huisarts werkt met een Digitale Patiëntenomgeving, dit is een patiëntportaal waarmee u gezondheidszaken zelf online kunt regelen. In de Digitale Patiëntenomgeving kunt u een: •Afspraak maken in de webagenda van uw huisarts Bekijk de lege plekken in de agenda van uw huisarts en plan een afspraak op het moment dat het u uitkomt. •Herhaalrecepten bestellen Vraag recepten direct uit uw medicatielijst aan en stel een herinnering in voor wanneer u uw medicatie opnieuw nodig heeft. •Vraag stellen via het e-Consult Stel een minder dringende vraag en krijg per mail antwoord. De Digitale Patiëntenomgeving maakt gebruik van een veilig, besloten netwerk. Als u hier gebruik van wilt maken, hoeft u zich slechts eenmaal te registreren. Na registratie ontvangt u per sms of mail een bevestigingscode. Deze code dient u online in te voeren en is een extra beveiliging van uw persoonlijke medische gegevens. U dient zich voor elke service apart aan te melden.
Lees verder »

De eikenprocessierups is er weer


Op veel plaatsen in Nederland duikt de eikenprocessierups weer op. De brandharen van de eikenprocessierups kunnen klachten geven, zoals jeuk of irritatie van de huid of longen.
Lees verder »

Nieuwe keuzetabel diabetes type 2


Er is nu een keuzetabel voor mensen met diabetes die tabletten slikken in de maximale dosis. Bedoeld voor huisarts en patiënt om samen de verdere behandeling te bespreken. 
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten